Royal Black
I am Nur Azmina aka MIMIN :)
*I'm an easy-going person but I'm not going to tell that I'm a good child or excellent. Nobody born with perfect things. I honestly to tell that sometimes I'm a lazy person like other teenages. But I still have responsibility on my school works (I'm sure) Okayy. Thats all. Tadaa fellas!*


teheeeeee. aku frust dia tak masuk af. -.-"
Tuesday, March 8, 2011 | 8:18:00 PM | 0 comments
hye korang. :)

hehe. jom berhibur jap. hehe :D


hehe. actually, lagu tu lagu pebret aku la jugak. 

.....

oke. straight to the point. aku memang frust giler dia tak masuk AF (akademi fantasia) . orang cakap tahun ni tahun akhir. ntah la betul ke tak. tak kire ah, yang penting aku frust dia tak masuk. haha.
suara dia kacak doh! aaaa. i mean awesome. haaaa. :D

aku tak ah berapa kenal sangat dia. tapi aku tengok dia ni lain sikit. ntah la. ada gila gila sikit kot. ahaaa -.-"  

nama dia aku taknak la bagi tau. private. hahaha :D
tapi, aku sayang sangat talent dia ada tapi tak terpilih. so stupid la orang pilih pilih tu. kan kan kan? haha
 bagi aku la kan, kalau tak tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya. cewah. bertepatan ke tak? aku belasah jer. muahahahahaha ^_^

aku tak dapat bayangkan kalau dia nyanyikan lagui ni pulak :


kalau nyanyi lagu will be alright tu tak pe lagi. kalau dia nyanyi lagu ni  pulak 



perghhh! aku tak tau apa akan jadi kat atas pentas. kehkehkeh :D

...

oke. sekian. aku suka mencarut. tolong maafkan kalau ada salah silap yang aku tulis. takut pulak pas ni kene marah. haha. 


p/s : bujang(bukan nama sebenar), aku akan sokong kau mana mana kau pergi pasni. 
chaiyok chaiyok :)


Old things | New things