Royal Black
I am Nur Azmina aka MIMIN :)
*I'm an easy-going person but I'm not going to tell that I'm a good child or excellent. Nobody born with perfect things. I honestly to tell that sometimes I'm a lazy person like other teenages. But I still have responsibility on my school works (I'm sure) Okayy. Thats all. Tadaa fellas!*


mak bila orang boleh kawen ????
Sunday, March 6, 2011 | 11:45:00 AM | 5 comments
hye korang. 
buat senyum-seindah-suria. 

....

hari ni aku dapat banyak jemputan untuk kawen. lawa lawa pulak. turn aku bila pulak? hahaha. budoh. SPM tak abis lagi. ada hati nak kawen. sapa nak kat aku? takde sijil SPM lagi. KAN??? haha. aneh la.

tapi kan,kalau boleh, KALAU BOLEH...

aku nak kawen umur aku 26. haha. ngehehe. buat muka tak malu sambil tayang gigi. haha ;D

sape taknak kawen? sah sah tak cukup sifat.

 pagi tadi aku tanya mak aku,


aku : mak mak, best ker orang kawen?

mak: best. kenapa tanya?

aku : takde la mak. kawen tu tak penat ker mak?

mak : mana ada penat. siang ni tak penat. malam kang baru penat.

aku : -.-" yela mak. time kasih. nanti la orang tanya lagi.


aku malas nak teruskan perbualan yang tak senonoh tu. aku chow terus. 

.....

masa aku kawen nanti aku nak pakai gaun yang paling panjang dalam dunia. hahaa :D nak buat style ala ala HANA TAJIMA. hahah


cantik dohhh.

pelamin pulak aku nak yang macam ni



awww! so sweet. aku ambik biar sepadan dengan baju kat atas tu. hahaha.

lagi aku nak pelamin cinderella


meriah kan? KAN? hahaha

bilik pengantin aku pulak nak macam ni haaa


kehkehkeh. gila-glamour aku ni. HAHAHA

korang bayangkan kalau malam petama tidur atas katil ni.


fuhhh! best gilerrrrrrr. :D

leaps tu pulak, rumah pulak nak design macam ni 


ruang tamu pulak macam ni


mana cukup ruang tamu satu jer kan. KAN?


haha. ni satu lagi ruang tamu. aku memang tamak haloba.

bilik tidur anak aku pulak nak macam ni 




simple jer untuk anak lelaki.

anak pompuan macam ni pulak :






ngee. cantik tak? CANTIK TAK???


hamboi. kemain bilik tidur anak aku. hahah :D

bilik mndi pulak nak macam ni :


haaaa. ni bilik mandi khas untuk AKU NGAN SUAMI jer. penat penat mandi, boleh tidur terus. boleh main bubble sebelum tido kan? hahaha :D


yang ni untuk anak perempuan aku.


ni pulak untuk anak lelaki.

ahhh! giler cantik ah rumah aku. HAHAHAHAHA

....

zzzz :D

bye. sekian.



Old things | New things