Royal Black
I am Nur Azmina aka MIMIN :)
*I'm an easy-going person but I'm not going to tell that I'm a good child or excellent. Nobody born with perfect things. I honestly to tell that sometimes I'm a lazy person like other teenages. But I still have responsibility on my school works (I'm sure) Okayy. Thats all. Tadaa fellas!*


kakak senior dan abang senior ambik result spm 2010.
Saturday, March 26, 2011 | 6:50:00 PM | 0 comments
hye korang. 

tengok tajuk, kemain lagi. hahaah :D panjang bebeno.

act, aku nak cerita pasal result pelajar ambik spm. minggu ni tadi, kakak kakak senior and abang abang senior aku,datang balik ke sekolah ambik result. aku macam boleh tak percaya, pelajar yang aku tak sangka dapat banyak A tetiba dapat banyak A. fuhh. geleng kepala. ternganga :O tengok result. sumer cun cun belaka *ayat skema*. happy giler tengok dorang melompat bintang. aku syak mesti diorang tak hengat dunia masa lompat lompat bintang tu. hahaha. diorang bajet cute. taun depan aku nak buat lompat katak pulak lawan senior aku. kehkehkeh.

......

pssst. yang paling aku best, bila abang senior ambik result. menggigil tengok. hensem hensem woo. ahhhh! time break aku tak duduk dalam kelas. sori oke aku nak duduk dalam kelas. aku pegi merayau rayau satu sekolah. korang ada? hahaha. 

oke. tu jer nak cerita. hahaha


bye :)




Old things | New things