Royal Black
I am Nur Azmina aka MIMIN :)
*I'm an easy-going person but I'm not going to tell that I'm a good child or excellent. Nobody born with perfect things. I honestly to tell that sometimes I'm a lazy person like other teenages. But I still have responsibility on my school works (I'm sure) Okayy. Thats all. Tadaa fellas!*


AKU ADMIRE GILA KAT DIA.
Saturday, March 5, 2011 | 3:44:00 PM | 2 comments

thaqif and hydir.

hensem kan? first time aku tengok mulut aku terus sebut WHOAAAA! mulut tak boleh tutup. haha :D
so stupid. suara dorang pun aku minat. sumpah aku jatuh cinta! HAHAHAHA.
oke. stop. aku ni mudah sangat terpikat. tergoda mak nokss. 

dia kenal pun tak kat aku. kehkehkeh. gile burok punya perangai. hahah. act, kalau tengok muka hydir lagi jambu. tapi,thaqif suara dia power. kan best kalau tiap tiap malam thaqif nyanyi untuk aku sebelum aku tidur. awww! so sweet. zzzzz. boleh tido nyenyak aku pastu. muahahaha! 

ni satu lagi lagu yang thaqif nyanyi kan. sumpah aku suka :)




oke. kesimpulannya aku lebih suka thaqif dari hydir. kehkehkeh. itu jer. :p


haaa. ini dia thaqif.

 boleh buat senyum bajet cute pulak aku bila nampak pic ni. haha
lawan sengih ngan budak kat belakang thaqif tu. haha :D





comel kan? tapi aku tak tau motif aku letak pic dorang. -.-"


oke. sekian. bye :)





Old things | New things