Royal Black
I am Nur Azmina aka MIMIN :)
*I'm an easy-going person but I'm not going to tell that I'm a good child or excellent. Nobody born with perfect things. I honestly to tell that sometimes I'm a lazy person like other teenages. But I still have responsibility on my school works (I'm sure) Okayy. Thats all. Tadaa fellas!*


SELAMAT MENGHABISKAN SAKI BAKI CUTI ANDA !
Saturday, January 1, 2011 | 9:18:00 PM | 0 comments
hai semua budak budak sekolah. 


mesti korang rasa best tengok tajuk tu kan? kehkehkeh. nak buat macam mana dah lumrah budak sekolah. lepas ni kau akan menghadap sekolah kau, guru guru kau pastu kau akan menghadap para pengawas kau. haaa. 


pertama sekali ko kena ingat, kau tu budak sekolah. dah dekat nak sekolah ni, tak reti reti ker selongkar ko punya beg, kemas kemas kau punya baju sekolah, kasut sekolah dan apa apa jela yang berkaitan dengan sekolah.


kedua, ko jangan pulak buat buat lupa minggu depan hari ISNIN kau dah start sekolah. kau try cuba bangun awal awal. haaa!! dah tak sempat? haha. itu ko punya pasal. aku baru nak try jugak. haha. tapi tapi tapi, kau jangan buat buat bangun akhir pulak. tak pasal pasal, semua staf sekolah datang jenguk kau kat rumah ape kau nak kata??? haaaa! kata kau!


::try cuba adalah benda yang sama. jangan keliru::
::kata kau adalah sebuah rancangan dalam tb tu. takan tak tau kot::


ketiga, kau sekarang kena disiplin masa. jangan buang masa. nanti ko menyesal. berakit rakit kehulu berenang renang ke tepian. bersusah susah dahulu besenang senang kemudian. haaaaaa! ko pernah dengar peribahasa ni? tak pernah? lerrrr. kasian kat ko kan kan kan. ishhh.


yang tersangat penting korang mesti ingat sebelum masuk sekolah ialahhhhhhhhhhh kerja rumahh. haaaaaaaa. kerja rumah. hehe. bila kau masuk sekolah cikgu ko tanya mana kerja rumah, waktu tu la ko gelabah. jangan jangan jangan. baik kau ingat betul betul. jangan jadik macam kawan aku sorang tuh. ishh. buruk perangai. macam aku jugak. HAHAH. ada ke patut dia baru ingat ada kerja rumah. ada beberapa jam jer lagi ko nak masok sekolah kan kan kan?


jangan asyik berangan jer. sekolah tak habis lagi. umur tak cukup lagi. tak payah nak berangan angan. baik ko duduk, baca buku. tapi tak nak la kalau baca buku komik. aku bagi pelempang pang pang satu baru padan muka. hahah. *tunjuk gaya ganas* i m rock bebeh \m/


sekarang, kalau semua dah settle korang boleh la baring baring mengahbiskan masa cuti korang yang tinggal beberapa minit lagi nak habis. hahah


oke. selamat menghbiskan saki baki cuti korang. muahahaha!


sekian. bye!







Old things | New things