Royal Black
I am Nur Azmina aka MIMIN :)
*I'm an easy-going person but I'm not going to tell that I'm a good child or excellent. Nobody born with perfect things. I honestly to tell that sometimes I'm a lazy person like other teenages. But I still have responsibility on my school works (I'm sure) Okayy. Thats all. Tadaa fellas!*


being single = less drama but lonely .
Wednesday, December 15, 2010 | 2:17:00 PM | 2 comments
betul ke single mengurangkan drama tapi sunyi??


dari malam tadi aku cuba fikir punya fikir akhirnya aku terfikir untuk share kat korang bagi korang fikir sikit apa yang saya fikir. *word hari ini FIKIR*


memang ada betul nya. orang single ni tak buat banyak hal yang boleh mendatangkan gosip gosip liar. i mean DRAMA. TAPI, kalau orang yang ada kapel ni kan, lebih senang buat gosip. hehe. boleh jadi laponpulohratusduapulohlima episod kekadang tu. hehe :)


orang yang single ni, simple jer. memang ada drama jugak.*xnak kalah jugek!* tapi tak sehebat yang kapel mapel ni. haha xD


kalau xcaye, tengok citer korea. waseh. layan jer. hehe ;) sampai ada pulak yang meleleh air mata tgk pelakon tu berpisah ker begadoh ker. heee! come on! dorang dah dibayar buat camtu, korang apa hal lak nak emosi emosi. eee. tak suka tau! haha<< lelebih lak aku nih. kekadang tu kalau aku feeling feeling rasa aku macam pelakon dalam drama tu kalau sampai part berpisah, aku pun sedih jugak,sama macam korang jugak. lebih kurang jer. muahahaha. lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~


meh.. aku nak tunjuk sikit orang yang kapel ni. dorang happy der.. xmacam kau. haha. xD




wahhhh. kemain dorang ni. pegang pegang tangan main kat pantai. syok gitu. hehehe. dorang bahagia. dorang tak sunyi, walaupon banyak orang akan kutuk kutuk. yelakan. orang kite. bukan senang tengok orang senang. mula la nak kutuk. kalau cakap depan depan oke lagi. ni, rela bayar bil telefon yang melambak disebabkan call makcik senah jiran hujung kampung semata mata nak heboh kan si minah pegang tangan mat saleh. mulot kepochi tu, baik simpan dalam almari besi jer. wahh! panjang bebelan aku kali ni. hehe xD



dah puas tengok pic kat atas tu? hehe. oke. aku bawak korang tengok yang lonely lonely ni. huhu. kasiannnn...



kesian tak? kesian tak?? mesti la kesian. haha. takde pakwe camni la haaaa. dok sorang sorang. cakap dengan laut. HELLOOOO! kau rase kau terer sangat ker cakap dgn laut sesorang camtu. xpasal pasal nanti kena cekik hantu laut. hahaha :D tapi, orang yang single ni memang lonely tau. mane tak nye, orang yang couple tu 24 jam gayut. mane ko nak cari suasana lonely. yang lonely ni memang lonely. tak pandai aku nak explain. sampai nak berbual pon, xde sape nak temankan. tula jadi kes macam kat atas tu. cakap ngan laut. kalau tetibe laut jawab? hambek ko! hahah.



jadi kesimpulan nya, aku tak pandai nak simpulkan apa apa. hehe xD

aku rase tak kena la tajuk aku ngan apa yang aku bebel. so, aku just tunggu azizah bagi markah. MUAHAHAHAHA!! ko xkenal azizah? ahh? xkenal? laaaa. kan aku dah bagi entri yang lepas lepas pasal dia. ape? ko tak tau jugak? xpe la. buat heart attck jer ko ni. 


bye!


Old things | New things