Royal Black
I am Nur Azmina aka MIMIN :)
*I'm an easy-going person but I'm not going to tell that I'm a good child or excellent. Nobody born with perfect things. I honestly to tell that sometimes I'm a lazy person like other teenages. But I still have responsibility on my school works (I'm sure) Okayy. Thats all. Tadaa fellas!*


magnet
Tuesday, November 16, 2010 | 8:56:00 PM | 0 comments
awak tau x, sekarang awak la paling berkuasa? hehe ^_^ saya ibarat besi awak ibarat magnet. hehehehehehe. saya tersangat lah sukakan awak. untuk pengetahuan awak, setiap kali saya buka fb, wall pertama yang saya nak tengok ialah wall awak. saya bukan nak skodeng post awak, saya nak tengok muka awak jer. hehe. :P salah ker? dengan tidak disedari, tangan saya mula menggatal mula menge'like' post awak, dan seterusnya mengomen post awak. saya memang cakap lepas. saya tau banyak org kurang senang termasuk awak(saya tahu tu) kalau saya sudah komen post awak, awak akan rasa serba salah nak jawab kan kan kan? kalau awak xjawab, awak takut pulak org cakap awak ni pandai jer carik kwn tapi xnak berkawan. hehe(itu juga saya tahu). ohhh dear. peliss laa. saya xkisah pun. saya nak kawan awak secara rela bukan nak kawan ngan awak secara paksa. saya tak rela tau! hehe :) kalau awak susah sgt, jangan la balas. hehe. saya juga akan berusaha mengubah cara saya berkomunikasi dengan awak. hee. (i'll try) saya cuma nak awak bersabar jer. jangan delete saya dari friend awak sudah. xrela i tau, kalau xleh tengok pic you. awww! hehe :) haaaa. sekarang saya tau, awak tgh marah saya kan? hehehe. :) itu semua saya dulu yang cari masalah. xde hal la kalau awak nak marah. tapi, bagi saya, saya bergurau jer. nape awak ambik kesah sgt? errr. xpe2. mungkin xsemua orang boleh terima cara saya bergurau. heheh. walau saya tau awak tgh marah saya, saya tetap jugak nak tgk wall awak. xkesah la ape awak nak cakap . tapi saya janji xkan kacau ape yang awak post. heee. insyaallah. cuma tgk jer ^_^


Old things | New things